altAmb el propòsit de garantir un producte final de qualitat queda estipulat el següent Sistema d’arbitratge.


El procés avaluatiu per a la selecció d’articles queda definida al següent protocol d’avaluació:

    * 1. Convocatòria per a la recepció d’articles científics originals a través del correu electrònic de la revista. Aquesta convocatòria es farà pública a través de la pàgina web de la revista i, de la mateixa manera, serà notificada als departaments de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada de diverses Universitats. El termini estipulat comprèn dos mesos.
    * 2. Avaluació dels articles rebuts per part del Consell de redacció. El sistema queda establert d’acord al sistema de parells, garantint la lectura de cada article per un mínim de dos membres. En cas necessari es duria a terme per un tercer una altra lectura. Aquesta avaluació estarà basada en uns criteris qualitatius i formals disponibles a la pàgina web de la revista amb anterioritat a l’obertura de la convocatòria. El Consell de redacció disposa d’un termini de 15 dies per a portar a terme la seva tasca.
    * 3. Es notificarà per escrit a tots aquells autors, els articles dels quals hagin estat desestimats pel Consell de redacció els motius de la decisió.
    * 4. Els articles preseleccionats seran sotmesos a la valoració del Comitè científic, procurant que cada un d’ells sigui valorat per dos dels seus membres. Aquests tindran un termini de 30 dies per emetre el seu judici.
    * 5. Es notificarà per escrit a tots aquells autors, els articles dels quals hagin estat desestimats pel Comitè científic els motius de la decisió. De la mateixa forma, es notificaran els acceptats a aquells autors que formaran part de la publicació amb el seu article.
    * 6. En un termini de 25 dies es procedirà a la publicació del número, que no tindrà menys de sis articles ni més de divuit.
FaLang translation system by Faboba

index

miar ccuc csic dialnet doaj e-revistas isoc latindex MLAracoresh
lista de emails
click sinuca

chfyavbh88y FilmOneTorrents http://filmonetorrent.blogspot.com/4cd3